Elena celebra la fi de les restriccions: «És una doble bona notícia»

El conseller d'Interior ha expressat "respecte absolut" vers la manifestació de policies convocada pel 23 d'octubre

Joan Ignasi Elena
Joan Ignasi Elena | Adrià Costa
Redacció
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:55h
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha celebrat l'aixecament de la majoria de les restriccions d'aforaments des d'aquest divendres i, tot i que demana "prudència", ha assegurat que es tracta d'una "doble bona notícia". Per una banda, perquè els sectors que han estat més "restringits" durant la pandèmia, com ara la restauració, hostaleria o cultura, poden tornar a l'activitat amb menys limitacions.

En segon lloc, perquè demostra que la pandèmia "està més controlada", ha indicat. Durant la inauguració de les obres de reforma del parc de Bombers de Balaguer, Elena també ha mostrat "respecte absolut" cap a la manifestació que sindicats policials han convocat el 23 d'octubre a Barcelona per denunciar la situació "límit" que pateixen. 

El conseller d'Interior ha expressat "tot el respecte del món" a la manifestació dels sindicats policials prevista pel 23 d'octubre per reclamar mesures urgents davant la "crisi de seguretat pública" que asseguren que pateix Catalunya. Així, ha explicat que "a les paraules cal sumar-hi fets", i ha posat com a exemple les inversions que el cos ha fet amb nou material i la nova promoció de 775 nous efectius al territori aquest any, a més de les 860 noves contractacions previstes per a l'any vinent.