Les penyes del Lleida convoquen una manifestació per denunciar la gestió del club

El proper diumenge a partir de les 16:30 hores de la tarda

Redacció
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:07h
Afeccionats del Lleida
Afeccionats del Lleida | Lleida Esportiu
Les penyes i associacions del Lleida Esportiu, “Amics del Lleida”, “Rudes”, “Molo” i “És un sentiment” s’han unit per convocar una manifestació contra la mala gestió del club per part dels seus propietaris.

Els col·lectius lamenten les presumptes irregularitats que s’estan investigant i pretenen que els afeccionats es concentrin al davant de les oficines del club el proper diumenge a partir de les 16:30 hores de la tarda, mitja hora abans del partit entre el Lleida i el Terol.

En un comunicat, les penyes asseguren que l’entrada de la Guàrdia Civil al Camp d’Esports fa dues setmanes i els “possibles delictes de frau a la Seguretat Social i blanqueig de capitals” ha estat “la gota que ha fet vessar el vas després de diversos anys omplint-se de despropòsits”. En l’escrit fet públic aquest divendres, les penyes asseguren que estan al costat dels jugadors i del cos tècnic; “Tenen i tindran tot el nostre suport”. 

La d’aquest diumenge serà la segona concentració d’afeccionats en dues setmanes. La primera va ser el dia després de l’entrada de la Guàrdia Civil i de representants del Departament de Treball a les oficines del club en el marc de l’operació “Strike 11” que investiga un presumpte delicte de falsedat documental denunciat per diversos exjugadors.