La hipòtesi de l’assassinat guanya pes en el cas d’Albesa

El cos sense vida és d’un home adult que estava profundament enterrat i amb un avançat estat de descomposició

15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:21h
Imatge del lloc on s’ha trobat el cadàver
Imatge del lloc on s’ha trobat el cadàver | CCMA
Els Mossos d’Esquadra estan investigant per quina raó s’ha enterrat un cadàver a la lletra del riu Noguera Ribagorçana, al municipi d’Albesa, a la comarca de la Noguera, i apunten que es podria tractar d’un assassinat. Es tracta d’un home adult que hauria mort fa mesos i les primeres investigacions apunten que l’individu hauria mort de manera violenta

Una tècnica de Medi Ambient que estava visitant la zona ha alertat del cadàver el matí d’aquest dimecres després de veure que una cama sortia de la terra en una zona boscosa.

Segons ha pogut saber aquest diari de fonts policials, el cos trobat estava profundament soterrat i en una descomposició tan gran que es veien moltes parts dels ossos. Agents amb la unitat canina s’han desplaçat fins a la localitat i, un cop acabada la feina, s’ha procedit a la retirada, feta amb maquinària d’excavació. D’acord amb aquest escenari analitzat, la policia catalana creu que serà complicat determinar la identitat del cos.

Els Mossos d’Esquadra no descarten que es tracti d’un homicidi per les peculiaritats del cadàver localitzat, i ja han començat a garbellar casos de desaparicions de persones en els darrers anys a Catalunya.