Pandèmia

El Segrià ha fet un miler d’actuacions covid durant la campanya de la fruita

L'operatiu ha comptat amb un equip format per set persones, de les quals cinc van ser contractades específicament

per Redacció, Lleida | 13 d'octubre de 2021 a les 18:42 |
Un temporer collint fruita | ACN
El Consell Comarcal del Segrià ha tancat l'operatiu que va posar en marxa per a la campanya agrària de l'estiu amb un balanç positiu de 277 persones ateses, actuacions en 13 municipis, distribució de 927 lots d'aliments i 1.027 actuacions relacionades amb la Covid-19, a més de 142 persones traslladades als dispositius d'aïllament habilitats i 87 viatges. També s'han fet 62 derivacions a altres serveis.

L'operatiu ha comptat amb un equip format per set persones, de les quals cinc van ser contractades per donar resposta adequada a les diferents necessitats. El vicepresident del consell i cap de l'Àrea de Serveis Socials, Toni Bosch, ha destacat la bona coordinació que ha permès controlar la pandèmia i també l'alt nivell de vacunació. 

 
Bosch ha fet un balanç positiu de la campanya d'enguany per la bona coordinació entre l'equip del Consell Comarcal amb la delegació del Govern i les entitats que treballen amb persones temporeres com Creu Roja. Segons el vicepresident del consell, això ha permès detectar ràpidament els casos de vulnerabilitat i donar una resposta "àgil i adequada".

Tres de les contractacions es van fer mitjançant el SOC i les altres directament pel consell per tal de reforçar l'equip, que ha treballat sota la coordinació de l'àrea de Serveis Socials. A més, el consell va llogar una furgoneta per fer trasllats i cobrir altres necessitats que poguessin sorgir durant la campanya.

 

Participació