11
d'octubre
del
2021
Actualitzat
a les
9:37h
La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt (Urgell) tanca aquest diumenge la seva 32a edició fent una valoració "molt positiva", tant a nivell d'afluència de públic, unes 22.000 persones, com pel que fa el compliment de les mesures de seguretat.
La seva directora, Tamara Lombardo, ha qualificat d'"emocionant" aquesta edició que l'organització ha batejat com "la Fira del retrobament". Durant dos dies, la fira ha reunit una seixantena d'expositors als pavellons i més d'un centenar al recinte exterior.
També ha acollit una vintena de tallers, alguns dels quals han anat a càrrec de cuiners de renom com Albert Adrià o David Gil. Les firmes torronaires d'Agramunt també han presentat les novetats del sector.
La seva directora, Tamara Lombardo, ha qualificat d'"emocionant" aquesta edició que l'organització ha batejat com "la Fira del retrobament". Durant dos dies, la fira ha reunit una seixantena d'expositors als pavellons i més d'un centenar al recinte exterior.
També ha acollit una vintena de tallers, alguns dels quals han anat a càrrec de cuiners de renom com Albert Adrià o David Gil. Les firmes torronaires d'Agramunt també han presentat les novetats del sector.