El Lleida necessitarà reforços i ningú no voldrà venir

Els de Gabri guanyen in extremis però completen un altre mal partit a Tarassona

Araujo ha fet el gol
Araujo ha fet el gol | Lleida Esportiu
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:44h
El Lleida Esportiu no guanyarà molts partits a la lliga si juga de la manera que ho ha fet al camp del Tarassona aquest diumenge. La victòria al darrer minut de penal no amaga les moltes mancances que té aquest conjunt de Gabri, que a Aragó ha concedit diverses ocasions clares de gol per acabar golejat.

La plantilla del Lleida Esportiu és justa i no té el nivell per pujar de categoria. El club necessitarà reforçar-la quan s’obri la finestra del mercat d’hivern i el problema rau en la previsible negativa dels futbolistes que vulgui incorporar l’entitat dels Esteve.

Els futbolistes i els tècnics encara no han cobrat ni un euro aquesta temporada i el club encara deu diners a jugadors que ja no hi són. Qui vol anar a un club que no paga, que està investigat per Treball, a qui li entra la Guàrdia Civil a les oficines i que està denunciat per presumpta estafa documental? Aquest escenari fa del Lleida Esportiu una entitat poc atractiva, i Gabri ja ho va mig dir el passat dissabte; “Si ho arribem a saber…”. No va acabar la frase, però se li va entendre tot.