El Lleida deu 700.000 euros de les obres i el manteniment de la gespa

La companyia Royal Verd ja ha deixat de donar servei perquè el club no paga des de fa anys

Obres de substitució de la gespa
Obres de substitució de la gespa | Lleida Esportiu
Redacció
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:26h
El Lleida Esportiu viu una situació d’endeutament gairebé insostenible. Al deute d’1,6 milions contret amb Hisenda se li suma els diners que el club ha de pagar a l’empresa responsable de les obres i el manteniment de la gespa del Camp d’Esports, que pugen a 677.000 euros.

Segons explica el periodista Xavi Madrona a Segre, l’empresa Royal Verd encara ha de cobrar 445.000 euros en concepte de les obres de substitució de la gespa que es van fer l’any 2016. A aquests honoraris impagats s’hi afegeix els 232.000 euros del manteniment que el club dels Esteve no ha pagat. De fet, l’empresa ja ha deixat de donar servei al Lleida Esportiu després d’haver treballat sense cobrar en el manteniment del terreny de joc. El Lleida Esportiu ha encarregat aquest servei, ara, a la firma Garden Tona. 

Els responsables de Royal Verd asseguren al rotatiu que estan “indignats” amb l’actitud del Lleida Esportiu. Les obres de substitució de la gespa van acabar a la Fiscalia en comprovar-se, tal com va avançar aquests diari, que l’Ajuntament de Lleida havia avalat les obres sense tenir un projecte aprovat. El ministeri fiscal va acabar arxivant el cas.