Una noia amb discapacitat confirma abusos patits pel seu cunyat el 2019

La Fiscalia manté la petició de pena de 7 anys de presó per abús sexual continuat

Redacció
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:12h
Una noia amb discapacitat de 32 anys ha explicat aquest dijous a l'Audiència de Lleida els abusos que denuncia va patir per part de la parella de la seva germana, de 30, al 2019.

El judici s'ha celebrat en dos dies. El 30 de setembre va declarar l'acusat, que va reconèixer relacions sexuals amb la víctima tot i assegurar que van ser consentides i que no sabia que tenia discapacitat, i aquest 7 d'octubre, la dona ha assegurat que l'home la va obligar a practicar-li diverses fel·lacions, entre d'altres. La Fiscalia, al final del judici, ha mantingut la petició de pena de 7 anys de presó per abús sexual continuat. 

Segons el ministeri públic, l'home aprofitava quan es quedava sol amb la víctima, que té reconeguda una discapacitat física i intel·lectual del 75%, per ensenyar-li vídeos d'ell i la germana de la noia mantenint relacions sexuals, mentre la despullava i abusava d'ella. 

L'home està acusat d'un delicte continuat d'abús sexual amb penetració a persona amb discapacitat psíquica. Els fets van passar al 2019 i des del 22 de juliol de 2020 l'acusat té prohibit comunicar-se i acostar-se a menys de 200 metres de la víctima.

A més de la pena de presó, la Fiscalia demana que s'imposi a l'acusat set anys de llibertat vigilada i que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la víctima durant 8 anys, un cop surti de la presó. Així mateix sol·licita que la indemnitzi amb 3.000 euros per danys morals.