Gabri no ha cobrat ni un euro del Lleida Esportiu: «Espero que hi trobin solució»

L’entrenador assegura que no es penedeix d’haver fitxat pel club lleidatà

Gabri, entrenador del Lleida
Gabri, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:09h
L’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, ha reconegut aquest dimecres que encara no ha cobrat ni un euro del club d’ençà que va arribar a l’entitat l’estiu passat. El tècnic ha demanat als propietaris que “trobin una solució” a aquests problemes i ha apuntat que li consta que el club treballa per normalitzar la situació dels pagaments.

Gabri ha reconegut també que mai no havia viscut una situació com la que s’està vivint al Camp d’Esports (amb la Guàrdia Civil entrant a les oficines), encara que ha apuntat que no es penedeix d’haver firmat pel Lleida Esportiu. L’entrenador ha fet aquestes declaracions després de la victòria del seu equip contra l’Ejea per 3 a 0 en l’eliminatòria de Copa RFEF.

D’altra banda, el Lleida Esportiu ha estat condemnat per un jutjat de Lleida ha pagar el deute que tenia contret amb l’exfutbolista Albert Dalmau. El periodista Xavi Madrona explica a Segre que la quantitat que haurà d’abonar-se s’acosta als 30.000 euros.

Dalmau va abandonar el club lleidatà a inicis de la temporada 2019, va denunciar el club per acomiadament improcedent i va al·legar danys i prejudicis com que no el deixaven entrenar i que se li van retirar les pertinences del vestidor.

Dalmau també va explicar, apunta el rotatiu, que no havia cobrat els honoraris del darrer any. El propietaris del club van assistir a la vista, que es va celebrar el passat mes de febrer.