Paeria

El Consell de Ciutat Lleida obre la inscripció i es constituirà al novembre

El nou ens pretén ser una figura participativa i el més representativa i plural possible

per Redacció, Lleida | 6 d'octubre de 2021 a les 18:43 |
Marta Gispert | ACN
El Consell de Ciutat de Lleida, que es constituirà al novembre, ha obert el període per poder-hi participar, a títol individual o com a representant d'entitats de la ciutat.

Vol ser un espai permanent i estructurat de diàleg entre la Paeria i la societat lleidatana, així com un òrgan consultiu, assessor i de foment de la participació, on representants de la ciutadania debatin amb responsables polítics i tècnics municipals sobre temes d'interès públic a Lleida, segons ha explicat la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert. La inscripció es pot fer fins al 27 d'octubre i un mes després, el 27 de novembre, es farà l'acte de constitució.


Un centenar de persones

 
Gispert ha indicat que la inscripció es pot fer fins al 27 d'octubre i un mes després, el dissabte 27 de novembre, es farà l'acte de constitució. Al web es pot consultar, entre altres, la informació relativa al Consell, el reglament que el regeix o el seu funcionament. 


El Consell de Ciutat és una figura participativa que es proposava a la Carta Municipal per a la Participació Ciutadana (2004) i que posteriorment va quedar recollida en el Reglament de Participació Ciutadana del 2006. Gispert ha afirmat que amb la seva constitució es fa realitat un compromís del govern de la Paeria i l'objectiu principal és marcat aquest marc de convivència cívica a la ciutat, ha assenyalat.

 

Participació