El Camp d’Esports clama contra els germans Esteve

Desenes d’afeccionats canalitzen la ràbia contra els propietaris del Lleida Esportiu durant el partit de la Copa RFEF

Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:03h
Afeccionats del Lleida Esportiu
Afeccionats del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
La investigació de Treball contra el Lleida Esportiu ha encés els ànims de l’afició, escamada des de fa anys amb la directiva del club i que aquest dimecres ha canalitzat la seva ràbia contra els propietaris.

Desenes d’afeccionats han cridat contra els germans Esteve i els han instat a deixar les seves responsabilitats i vendre el club com a solució als problemes pels que atravessa l’entitat. Mitja hora abans al davant de les oficines i durant el partit de Copa RFEF contra l’Ejea, els seguidors del Lleida ha focalitzat la ira contra el president Jordi Esteve i seu germà, també propietari, Albert, antic màxim mandatari del club. Els afeccionats els culpabilitzen de la mala marxa de l’entitat a nivell institucional i esportiu, i reclamen la seva renúncia al capdavant del club lleidatà. 

El Lleida Esportiu està actualment sota el focus de la sospita per presumptes irregularitats en contractes de futbolistes i pateix problemes de liquiditat que no han permès pagar els futbolistes i els tècnics de l’actual plantilla. Segons el president, el pagament serà efectiu quan arribin els diners que s’esperen de la Xina, suposadament del nou inversor que va entrar al Lleida Esportiu l’estiu passat i que havia de garantir la solvència econòmica del club.