Exjugadors del Lleida Esportiu celebren la investigació contra el club

Pau Bosch, Àlex Felip i Adrián León carreguen contra l’entitat dels Esteve a les xarxes

Pau Bosch, contra el Lleida
Pau Bosch, contra el Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
05 d'octubre del 2021
Actualitzat el 06 d'octubre a les 8:50h
La investigació policial que ha iniciat aquest dimarts la Guàrdia Civil contra el Lleida Esportiu per presumptes delictes de blanqueig de capitals i frau a la Seguretat Social ha estat celebrada per alguns dels exjugadors del club.

Un dels missatges més contundents contra el club dels Esteve ha estat el de Pau Bosch, un dels jugadors que més cops ha jugat amb la samarreta de l’equip. “A cada porc li arriba el seu Sant Martí”, ha escrit el futbolista, que no ha estat l’únic. Àlex Felip ha apuntat que “al final tot arriba”, mentre que Adrián León ha assegurat que “no hi ha millor coixí que una consciència tranquil·la”.

Daniel Provencio, ha respost el missatge de León escrivint; “sàvies paraules! El que la fa, la paga”. Un dels jugadors que també ha reaccionat a la investigació policial ha estat Nico Van Rijn, un dels futbolistes que ha denunciat el club per impagaments. El defensa de l’Algesires ha resolt el seu missatge amb dues emoticones, una amb la cara pensant i l’altra amb la boca tancada. Aquest missatge ha estat repiulat per Adrià Pladevall, un dels futbolistes de l’actual plantilla que està tramitant la baixa.