Albert Esteve respon a l’afició després dels crits al Camp d’Esports

Comparteix un missatge a les xarxes

Redacció
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:39h
Albert Esteve
Albert Esteve | Lleida Esportiu
El propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha contestat a l’afició del club després dels crits contra la directiva que es van sentir el passat diumenge al Camp d’Esports. Al seu compte de Twitter, Esteve ha compartit un missatge en el que s’hi llegeix; “Si no t’agrada el que reps, potser hauries de revisar el que estàs donant”.

La publicació s’acompanya amb un emoticó d’una mà escrivint. Tot i que no fa referència explícita, aquesta piulada s’interpreta com una contesta als seguidors, oimés quan el mateix Esteve s’ha passat anys demanant un esforç d’implicació als afeccionats així com també a la premsa i a la societat lleidatana.

L’expresident del club ha defensat sovint la gestió del Lleida Esportiu en un context de dificultats amb minva d’ingressos i un poc seguiment de la massa social, que acudeix poc a l’estadi lleidatà durant la temporada. 

Els afeccionats van cridar el passat diumenge contra Jordi i Albert Esteve després del desastrós inici de temporada de l’equip, que només ha sumat tres punts dels 15 que s’han jugat. El Lleida es troba en zona de descens i encara no ha guanyat cap partit.