Un Lleida frustrant

L’equip no sap defensar les rendes dels gols que aconsegueix i perd punts per la debilitat defensiva i la impossibilitat de frenar les contres

Quim Araujo, en el partit contra l’Andratx
Quim Araujo, en el partit contra l’Andratx | Lleida Esportiu
03 d'octubre del 2021
Actualitzat el 04 d'octubre a les 0:30h
El Prat va empatar en la darrera jugada del primer partit de lliga després que el Lleida Esportiu s’hagués avançat al marcador. El Badalona va eixugar a la segona jornada en dues ocasions els gols dels de Gabri, que només van poder sumar un punt. A la jornada cinc, l’Eivissa ha aconseguit l’empat un minut després que els blaus fessin l’1 a 0.

El Lleida Esportiu és un equip frustrant que no sap defensar la renda que aconsegueix i acaba impotent en veure que el rival li respon amb gols després que s’hagi obert el marcador. El perill en les famoses transicions ofensives dels rivals i la debilitat defensiva dels lleidatans són dos factors que llasten el club del Camp d’Esports, penúltim a la lliga amb només tres punts sumats dels 15 possibles.

Gabri ha demanat paciència i confiança en el treball de la plantilla, però la realitat a hores d’ara és que l’equip està més proper a la Tercera divisió que no pas a un ascens de categoria. L’afició ja apunta als culpables perquè no està disposada a passar penúries i ridículs una temporada més.