Un Lleida sense recursos naufraga a Mallorca

Els de Gabri paguen cars els errors a l’inici de les parts i cauen 3-0 contra l’Andratx

26 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:54h
El porter del Lleida, abatut
El porter del Lleida, abatut | IB3
El Lleida Esportiu és un equip inofensiu i sense recursos. Aquest diumenge ho ha tornat a demostrar al camp de l’Andratx, que s’ha imposat per 2 a 0 amb dos gols a l’inici de les dues parts.

El partit ha començat molt malament pels interessos dels de Gabri, que al minut 7 ja han encaixat un gol, obra de De la Espada després d’aprofitar una internada per la banda de Vinicius. El Lleida ha intentat arribar amb perill per igualar el matx, però no ha aconseguit arribar amb perill a la porteria rival. El control al mig del camp ha estat estèril i amb aquest escenari s’ha arribat a la mitja part.

A l’inici de la segona part, el mateix De la Espada ha fet el segon en aprofitar un rebuig del porter. Amb el 2 a 0 el Lleida ho ha intentat sense encert de cara a porta i a les acaballes ha rebut un nou gol des del punt de penal.

L’equip ha sumat només dos punts dels 12 disputats i es queda en llos de descens.