Els tres problemes greus del Lleida Esportiu

L’equip suma dos punts de nou i fa saltar les primeres alarmes

Un matx del Lleida
Un matx del Lleida | Lleida Esportiu
20 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:59h
El Lleida Esportiu ha perdut el seu primer partit a la lliga i, després de tres jornades, es queda només amb dos punts i en zona de descens. Tot i que la temporada acaba de començar, l’equip de Gabri ja ha demostrat algunes senyals d’alerta que s’han de resoldre durant els propers partits. 

 Problemes en la transició: al Lleida Esportiu li agrada tenir la pilota i jugar en camp contrari, però pateix quan la perd i ha de córrer enrere. El conjunt no acaba de tancar bé ni de recuperar, per la qual cosa es troba en situacions de contres que acaben penalitzant amb gols. L’entrenador ja ha avisat que aquest és un dels problemes greus que l’equip arrossegarà durant tota la temporada.

 Un sistema de joc sense jugadors per aplicar-lo: Gabri pretén que el Lleida Esportiu tingui el control dels partits i que ataqui. L’equip ho intenta però es comença a notar una manca de jugadors amb talent i experiència per fer-ho. Falta, sobretot, un migcampista que sigui capaç de moure l’equip i un davanter rematador que aprofiti les ocasions. El Lleida no té cap d’aquests dos perfils i ha de jugar al toc amb jugadors joves que encara s’estan adaptant a la competició. L’equip domina, però el control és estèril perquè no sap acabar les jugades. Gabri ja ha demanat temps. 

 Preocupant debilitat defensiva: El Lleida no ha acabat cap partit amb la porteria a zero. En tots els encontres ha rebut algun gol, i això ja preocupa Gabri. La defensa no tolera bé les contres dels rivals i no sap frenar les internades per la banda. El porter tampoc no garanteix aturades: “No ha fet cap parada. Totes les ocasions que hem rebut han acabat en gol”, ha admès el tècnic, que té molta feina per fer.