Presó per al conductor ebri que va matar una parella de Lleida a l’A-22

Se l’acusa de dos delictes d’homicidi per imprudència greu

Imatge del cotxe de l’acusat
Imatge del cotxe de l’acusat | CME
Redacció
20 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:07h
El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida ha enviat a presó provisional sense fiança a l’home acusat de matar una parella de motoristes, Pepo Lladonosa, de 41 anys, i Maria Masip, de 39, divendres a l’A-22, a Lleida.

L’home de 38 anys i veí de la capirtal del Segrià ha passat aquest diumenge a disposició judicial acusat de dos delictes d’homicidi per imprudència greu després que divendres a la nit begut i drogat envestís dos motoristes a Lleida. Els fets van tenir lloc divendres sobre les 23.00 hores a l’autovia A-22 a Lleida.

Una patrulla de mossos que feia tasques de seguretat ciutadana es trobava a una benzinera a l'N-240, situada paral·lela a l'A-22. Els agents van veure un vehicle circulant per l'autovia en sentit Lleida a molt baixa velocitat i que feia un soroll compatible amb una roda punxada. Ràpidament, els mossos van accedir a l'autovia per aturar el vehicle i ho van poder fer al Camí del Romànic. Els agents van observar que presentava un fort cop a la part davantera, li faltaven la matrícula i el para-xocs i tenia una roda punxada.

La policia va comprovar que a l'interior només hi havia el conductor i que aquest presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes d'alguna substància. Amb el suport d'una dotació de trànsit se li va fer les corresponents proves de detecció i va donar positiu en alcoholèmia amb una taxa de 0,83 mg/l, més de tres vegades la permesa. En la prova de drogues també va donar positiu de forma indiciària, a falta de fer els anàlisis al laboratori. Mentre els mossos feien gestions amb aquest individu, un conductor es va aturar al lloc i els va explicar que a l'autovia A-22, a prop d'allà, s'havia produït un accident.