Més de 2.000 alumnes de primer estrenen el curs presencial a la UdL

La universitat compta amb el 96% de la matrícula tancada en els diferents graus que ofereix, amb 8.037 estudiants

Redacció
13 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:51h
Alumnes de primer curs a la UdL
Alumnes de primer curs a la UdL | ACN
Més de 2.000 alumnes de primer de grau de la Universitat de Lleida (UdL) s'han estrenat com a universitaris en les sessions de benvinguda presencials que han tingut lloc en els diferents campus.

En aquests moments, són 2.230 els matriculats a primer en les 2.475 places que oferia la universitat lleidatana, cosa que representa una cobertura del 90,1%, si bé als centres propis puja fins al 94,1%.

Pel que fa al total d'alumnat de grau, la UdL té el 96% de la matrícula tancada, amb 8.037 estudiants, que també han encetat aquest dilluns el curs 2021-2022 presencialment o virtualment. D'altra banda, Salut comença dimarts vacunacions contra la Covid-19 sense cita en diferents campus de la Universitat de Lleida. 

Els estudiants de primer han pogut seguir presencialment les presentacions dels diferents graus i del serveis destinats sobretot a estudiants com ara la unitat d'Informació i Orientació Universitària, l'Institut de Llengües o el Consell de l'Estudiantat.

També se'ls han donat pautes per a l'ús del campus virtual i el programa Nèstor UdL-Acompanya, que pretén acompanyar i orientar-los al llarg de la seva estada a la Universitat de Lleida

L'inici del curs 2021-2022 ve marcat per l'augment de la docència presencial respecte a l'anterior, tal com va fixar el Procicat, permetent un màxim del 70% de la presencialitat simultània a cada centre. Això vol dir que, ajustant horaris, tots els cursos de graus i màsters podrien assistir a les aules, sempre que no se superi aquest sostre calculat sobre l'alumnat total.