Televisió

Familiars de les víctimes critiquen «Crims» pel seu «cinisme»

La quarta temporada del programa a Catalunya Ràdio genera enrenou a les xarxes per la "falta de respecte" del programa

per I.M., Barcelona, Catalunya | 13 de setembre de 2021 a les 11:58 |
Carles Porta, presentador i director de Crims | CCMA
Amb l'arribada del nou curs, els mitjans recuperen la seva programació habitual. El programa estrella de Catalunya Ràdio i TV3, Crims, ja ha tornat a l'antena de l'emissora pública catalana i aquest dilluns estrena un especial de quatre capítols sobre el cas de la Guàrdia Urbana a TV3. La nova temporada, però, no és motiu d'alegria per tothom.
 
Després de veure l'anunci de la nova temporada radiofònica, el familiar d'una de les víctimes dels casos que estan previstos de tractar critica el tractament que el programa dels diferents casos. "Ens feu mal i ens falteu al respecte", critica Albert Nandes a través del seu compte de Twitter, "però tot s'hi val per guanyar audiència!", afegeix. 


I és que la previsió d'aquesta quarta temporada del Crims radiofònic inclou el cas d'Esperança Comas, tieta de l'usuari citat. Nandes denuncia que no s'ha preguntat a la família si es podia tractar el cas i només s'ha buscat la "complicitat" de l'advocat defensor

El mateix dia que Nandes denunciava el tractament dels casos, el presentador del programa, Carles Porta, va dir que el programa es fa amb "molt respecte" a les famílies. Un missatge que no va agradar Nandes i que va criticar durament a través de Twitter: "El cinisme de Carles Porta avui a la presentació de la temporada de TV3 dient que Crims es fa amb molt respecte a les famílies i elegància i afegint que se'n sent orgullós és de traca i mocador".

 

 

Participació