Veïns de l’avinguda Tarradellas denuncien manca d’enllumenat durant la nit

La Paeria ho atribueix al robatori de cables i confia que el servei es recuperarà “aviat”

L’avinguda a les fosques
L’avinguda a les fosques | ND
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:27h
Els veïns de l’avinguda Josep Tarradellas de Lleida i del camí de Grenyana denuncien una manca d’enllumenat públic durant la nit. La zona d’aquests vials, propers al riu Segre, fa sis setmanes que queda a les fosques quan es pon el sol, una situació que enerva el veïnat, que ja ha registrat diverses queixes a la Paeria.

Els afectats asseguren a aquest diari que els carrers queden completament en la foscor durant la nit, cosa que genera recels a l’hora de sortir de casa. En aquest sentit, recorden que a la zona s’han produït robatoris en vehicles i que s’hi estableixen parelles que aprofiten la intimitat de la foscor per practicar sexe. Alguns veïns asseguren que si la situació continua d’aquesta manera plantejaran accions legals contra el consistori atès que consideren que l’enllumenat públic és un servei al que tenen dret com a ciutadans. 

Un robatori de cables en té la culpa
Fonts del consistori consultades per NacióDigital asseguren que es va produir un robatori de cables que han afectat el servei d’il·luminació del carrer. Per recuperar-lo, la Paeria ha demanat un pressupost i confia que “aviat” es facin les obres per il·luminar de nou l’avinguda, encara que no hi ha un calendari marcat per la reestabler-ta de la llum al carrer.

Aquesta no és la primera vegada que els veïns d’aquesta avinguda tenen problemes amb l’enllumenat. Fa tres anys també es van tramitar queixes a l’ajuntament per una manca d’il·luminació, com passa ara. En aquella ocasió, el govern del PSC va decidir canviar els fanals.
 

L'avinguda a les fosques Autor: ND
 

L'avinguda, de dia Autor: ND