Ciutadans expulsa Ribes i Córdoba

La formació completa l’expedient obert després de la desobediència dels dos regidor de la Paeria en cedir els seus càrrecs

Córdoba i Ribes
Córdoba i Ribes | Ciutadans
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:58h
Ciutadans ha expulsat del partit els regidors Ángeles Ribes i José Maria Córdoba. La formació ha completat l’expedient obert el passat mes de juliol després de l’oposició dels dos edils a les reformes que plantejava el partit, que passaven per canviar la portaveu del grup a la Paeria de Ribes a Maria Burrel. 

Davant d’aquella situació, els representants lleidatans de Ciutadans van celebrar una reunió d’urgència en què es va decidir, per votació, que Ribes i Córdoba continuarien essent els portaveus a la Paeria i es repartirien les titularitats de les comissions.

Aquesta decisió va provocar que s’obrís un expedient a Ribes i Córdoba, que fins ara estaven suspesos cautelarment de militància. La Comissió de Règim Disciplinari del partit ha decidit ara fer-los fora. 

Els regidors asseguren que no tenen constància de la seva expulsió i es mostren disposats a mantenir l’acta, que és personal, de manera que el grup de Ciutadans a la Paeria es podria quedar només amb un regidor.