Accident

Crític un nen de quatre anys en ofegar-se en una piscina d’un casal d’estiu

Els fets han passat a Palau d’Anglesola i el menor ha estat traslladat a la Vall d’Hebron

per Redacció, Lleida | 9 de setembre de 2021 a les 09:36 |
El nen ha estat ingressat a la Vall d’Hebron | ND
Un nen de quatre anys està en estat crític a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona després d’haver caigut a una piscina del Palau d’Anglesola, al Pla d’Urgell. Els fets han passat aquest dimecres poc abans de la una de la tarda en un casal d’estiu gestionat per la companyia Quàlia.

Els monitors no s’han adonat que el petit tenia problemes dins de l’aigua ja que creien que estava bussejant. Segons explica Segre, un cop alertats de la situació, s’ha tret el nen i un socorrista li ha practicat maniobres de reanimació durant una estona. 


Fins al lloc dels fets hi han arribat dues ambulàncies del SEM i un helicòpter, que ha traslladat el nen a Barcelona. També s’han activat patrulles dels Mossos.

L’alcalde de la localitat, Francesc Balcells, explica que s'ha posat en contacte amb la família del menor aquest dijous al matí i ha apuntat que el nen es troba "estable dins la gravetat". Els metges han pogut confirmar que no presenta cap cop però tot i així, encara s'està investigant quines podrien ser les possibles causes de l'ofegament.

 

Participació