Les noves càmeres de seguretat arriben a l’Eix Comercial de Lleida

La Paeria destaca que l'objectiu de la iniciativa és prevenir actes incívics i delictius

Instal·lació de càmeres de seguretat
Instal·lació de càmeres de seguretat | ACN
Redacció
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:57h
La Paeria ha començat aquest dilluns a instal·lar 57 noves càmeres de videovigilància a l'Eix Comercial de Lleida amb l'objectiu de "prevenir actes delictius i conductes incíviques". En una primera fase, s'instal·laran 35 noves càmeres entre la plaça Paeria i un dels extrems de l'Eix, als carrers Pi i Margall i Cardenal Remolins.

En una segona fase està previst completar el tram pendent fins a Alcalde Costa, amb 22 càmeres més. El Paer en Cap, Miquel Pueyo, el primer tinent d'alcalde, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat aquest dilluns les obres d'instal·lació d'aquestes càmeres, que substituiran la xarxa existent, que "havia quedat obsoleta i amb només una desena de càmeres en funcionament", han explicat. 

Pueyo ha destacat que l'objectiu de la Paeria és anar implantant càmeres de videovigilància.

Aquesta iniciativa ja s'ha començat a dur a terme a l'Horta de Lleida i ara treballen a l'Eix Comercial, substituint aquelles que no funcionaven o allà on no n'hi havia, per un nou sistema. "Estic convençut que és un factor que contribuirà a incrementar la seguretat i a prevenir actes incívics i delictius", ha explicat.