Tràfic

Troben 1.500 plantes més de marihuana al pantà de Santa Anna

Fa 15 dies se’n van localitzar 2.500 i al juny, 5.700

per Redacció, Lleida | 2 de setembre de 2021 a les 16:06 |
Imatge de la plantació localitzada | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha localitzat 1.500 plantes de marihuana al barranc de Barbuixera, prop del pantà de Santa Ana, a la Noguera. La troballa s'ha fet quinze dies després d'intervenir unes 2.500 plantes a la mateixa zona. En aquesta ocasió, arran de la dificultat del terreny, es va comptar amb el suport del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques.

Al lloc hi havia material per al cultiu de les plantes i un campament situat en una zona abrupta del barranc. Es dona la circumstància que al juny també es van intervenir 5.700 plantes en aquest barranc, per la qual cosa, la suma total aproximada que s'ha intervingut en pocs meses és de 10.000 plantes. 


La investigació va començar quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'un campament ben condicionat on a l'interior s'hi podria estar cultivant marihuana. Es va localitzar en una zona molt abrupta i de difícil accés.

Quan s'hi va arribar es van trobar les 1.500 plantes de marihuana que tenien una mida mitjana. De moment no consta que hi hagi detinguts relacionats amb aquesta plantació.

 

Participació