esports

Sanitat amplia l'aforament als estadis fins al 60% i el Govern s'hi oposa

Els esdeveniments esportius en espais tancats passen del 30 al 40% de capacitat

per A.V., Barcelona, Catalunya | 2 de setembre de 2021 a les 08:42 |
Imatge del Camp d’Esports de Lleida | FCB
Lentament, els estadis i pavellons de tot l'Estat van recuperant la normalitat. Segons ha avançat El País, en el Consell Interterritorial de Salut d'aquest dimecres, Sanitat ha acordat amb les comunitats augmentar l'aforament als partits de la Lliga i l'ACB.

Amb el canvi, els camps de futbol podran passar del 40% de localitats plenes actual fins al 60%. D'aquesta manera, al Camp Nou hi podran assistir uns 60.000 aficionats, en cas que el Procicat ho avali. L'increment també afecta l'ACB, la màxima categoria de bàsquet, on es passarà del 30% actual al 40%, si bé la competició encara no ha arrencat.


Les mesures seran vigents fins a finals d'aquest setembre, quan es tornaran a revisar. Si la tendència a la baixa de la cinquena onada es manté i la vacunació segueix augmentant -encara que cada cop a un ritme més lent- podria haver-hi nous canvis de cara a l'octubre.

Al seu torn, la conselleria de Salut del Govern ha votat en contra d'aquest increment dels aforaments. En un comunicat, l'executiu català apunta que "és un moment en el qual s'han d'extremar els missatges de prudència" i ha recordat que l'acord preveu que cada territori pugui marcar límits inferiors, per la qual cosa serà el Procicat qui decideixi a Catalunya.


Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Arxivat a:
Esports, futbol, Camp Nou, Barça
Participació