MOBILITAT

La millora del ferm a l'A-2 en sentit Saragossa entre els enllaços de l'LL-11 i C-13 començarà dilluns i durarà un mes

Els vehicles es desviaran per la calçada contrària tot i que aquesta mesura no s'aplicarà els caps de setmana

per Redacció, 20 d'agost de 2021 a les 17:03 |
Imatge d'arxiu d'unes obres en una carretera. | Cedida
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana començarà dilluns una nova fase de la millora del ferm a l'A-2 a la demarcació de Lleida. En concret, s'actuarà en la calçada en sentit Saragossa, entre els enllaços de l'Ll-11 i la C-13 (carretera de Balaguer), que discorren entre els punts quilomètrics 475 i 469,320.

Mentre durin els treballs, que s'allargaran quatre setmanes, els vehicles que circulin en sentit Saragossa es desviaran per la calçada contrària, que passarà a ser bidireccional. Aquest desviament no s'aplicarà, però, els caps de setmana. Els treballs s'emmarquen en el projecte del Ministeri per rehabilitar i millorar el ferm al tram lleidatà de l'A-2, entre els quilòmetres 460 i 475, amb una inversió total de 7,6 milions d'euros.


La següent fase dels treballs s'inicia dilluns que ve 23 d'agost i es prolongarà durant aproximadament 4 setmanes. En aquest període, es treballarà en la calçada esquerra sentit Saragossa de la A-2 en el tram comprès entre el pas de mitjana situat a continuació de l'enllaç de Balaguer, p.k. 469+320, i el situat en el p.k. 475+000 (semienlace de la LL-11).

Els vehicles que circulin per l'A-2 en direcció Saragossa en el tram afectat es desviaran mentre durin les obres pel carril que s'habilitarà en la calçada contrària, en sentit Barcelona, que funcionarà de forma bidireccional. A més, quedarà tancat el carril d'acceleració en sentit Saragossa del semienllaç 470, als Alamús (Segrià).


Durant la major part dels treballs també quedarà anul·lat el carril de desacceleració en direcció Saragossa del semienllaç 474, per la qual cosa els vehicles amb destinació a l'LL-11 hauran d'agafar la sortida de l'enllaç 477 (Bell-lloc d'Urgell) o la de l'enllaç 467 (connexió amb la C-13).

Tot i això, totes aquestes restriccions no seran vigents durant els caps de setmana. En concret, no s'aplicaran entre la una del migdia de divendres i les set del matí de dilluns.

 

Participació