Un conductor begut i drogat mata un motorista en un accident a Bellpuig i fuig

Els Mossos han detingut l'home poc després del sinistre

Redacció
06 d'agost del 2021
Actualitzat a les 8:58h
Un motorista ha mort aquest dijous al punt quilomètric 495,8 de l’A-2, a l’altura del municipi de Bellpuig, a l'Urgell. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 23.42 hores.

Un turisme ha xocat contra una motocicleta. Com ha conseqüència de l’accident, han traslladat el conductor de la motocicleta a l’Hospital de Vilanova de Lleida. El mateix hospital ha confirmat aquesta matinada la mort del motorista. Es tracta d’un home de 58 anys, J.M.M., veí de Lleida.

El conductor del turisme ha abandonat el lloc de l’accident. Posteriorment, ha estat localitzat a la sortida de l’A-2 a pocs quilòmetres, amb el vehicle avariat a causa del mateix accident. Practicades les corresponents proves d’alcoholèmia i drogo test, ha donat un resultat positiu de 0,85 mg/l en aire expirat i reactiu positiu en cocaïna.

Els Mossos d’Esquadra l’han detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, per homicidi per imprudència greu i per omissió de socors. 

Amb aquesta víctima, són 79 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.