Segueix baixant el nombre de malalts de Covid-19 als hospitals lleidatans

Hi ha 62 pacients ingressats a Lleida

Sanitaris d'un hospital
Sanitaris d'un hospital | Europa Press
Redacció
05 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:32h
La cinquena onada segueix davallant als hospitals de la demarcació de Lleida. A la regió sanitària de Ponent hi ha aquest dijous un total de 62 pacients hospitalitzats, tres menys que ahir dimecres. Per la seva banda, a la regió de l'Alt Pirineu i Aran hi ha 11 ingressats, dos menys que fa 24 hores. El nombre d'UCI baixa en un pacient; n'hi ha 21.

D'altra banda, l'home de 41 anys que estava ingressat amb Covid-19 a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida ha mort. Segons informa el diari Segre, el pacient tenia patologies prèvies i ha traspassat després d'estar ingressat uns quants dies al centre lleidatà. Es dona la circumstància que la setmana passada també va morir un pacient jove, de 38 anys, que s'havia contagiat del virus i que també tenia problemes de salut previs.

Aquestes dues morts es donen en un context de davallada de la pressió hospitalària. El Departament de Salut ha registrat cinc ingressats greus menys a les UCI en les darreres 24 hores, baixant la xifra total a 576.

Pel que fa als pacients ingressats a planta, el departament ha notificat 68 casos menys, disminuint el total de persones fins a 2.080. A més, Salut ha notificat 3.359 nous contagis confirmats, que situen el total des de l'inici de la pandèmia en 916.656. 

A la regió sanitària del pla de Lleida hi ha aquest dijous 62 pacients hospitalitzats, tres menys que el dia anterior; i a la regió de l'Alt Pirineu i Aran, 11 ingressats, dos menys que dimarts. El nombre d'UCI baixa lleument, amb un total de 21 pacients crítics, un menys.