El pavelló Onze de Setembre, punt de vacunació fins a final d'any

La Paeria concedeix un ajut extraordinari al Lleida Llista pel perjudici que li genera no poder usar les instal·lacions

Redacció
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:05h
Imatge de l'interior del pavelló
Imatge de l'interior del pavelló | ACN
El punt de vacunació Covid-19 que el Departament de Salut té instal·lat al pavelló Onze de Setembre mantindrà la seva activitat fins al 31 de desembre, després que la Paeria i Salut hagin acordat allargar l'ús de les instal·lacions per a aquesta activitat.

Les previsions inicials eren que aquest espai s'emprés fins al setembre, però l'evolució de la pandèmia ha comportat que la campanya de vacunació s'hagi d'estendre i es continuï necessitant l'equipament per a usos sanitaris. En aquest sentit, l'Ajuntament de Lleida ha concedit un ajut extraordinari de 30.000 euros al CE Lleida Llista Blava d'hoquei patins pel perjudici esportiu i econòmic que li genera el fet de no poder entrenar ni jugar a les instal·lacions de l'Onze de Setembre.

La Paeria va cedir a Salut el pavelló Onze de Setembre l'abril del 2020 davant l'eventualitat que hagués d'acollir un hospital de campanya, i des del setembre passat funciona com a àrea de vacunació. Fins ara, s'hi ha administrat més de 200.000 vacunes contra la covid-19.

Aquesta cessió del pavelló ha comportat que els clubs que fins aquell moment l'utilitzaven per a les seves activitats, hagin hagut de desplaçar-se a altres indrets i equipaments per continuar desenvolupant la seva tasca esportiva.