«Caçat» un contrabandista que amagava tabac a les rodes del cotxe

El gènere localitzat està valorat en 6.000 euros

Redacció
04 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:40h
Imatge del tabac comissat
Imatge del tabac comissat | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil va interceptar dilluns passat a la duana de La Farga de Moles un total de 1.500 paquets de tabac, valorat en 6.000 euros, ocults en un doble fons situat a les rodes d'un vehicle procedent d'Andorra.

La intervenció es va realitzar cap a les 16.30 hores com a resultat de la investigació duta a terme per la Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell. Els agents van realitzar l'actuació després de conèixer que "un vehicle de la zona es dedicava a el tràfic il·lícit de tabac des d'Andorra". 

Van localitzar el vehicle, un tot terreny Mitsubishi model Pajero, a l'altura del quilòmetre 8,5 de la carretera N-145, que uneix el Principat amb la localitat de la Seu d'Urgell. Allà es va identificar a el conductor, de "nacionalitat andorrana i amb nombrosos antecedents de contraban".

Després d'una inspecció "més minuciosa", es va descobrir un sistema de doble fons sense dispositiu algun instal·lat en totes les rodes, inclosa la de recanvi. Aquí es van localitzar la resta de paquets de la mateixa marca de tabac que les anteriors.

Un cop verificada la mercaderia confiscada pels agents, es va aixecar una acta per una infracció de contraban. Amb això, el gènere decomissat va quedar dipositat a la duana.