La Seu Vella recupera el bar

Es dirà "La Sibil·la" i ha estat una concessió directa de la Paeria

Redacció
04 d'agost del 2021
Actualitzat a les 18:12h
La Seu Vella de Lleida
La Seu Vella de Lleida | Àlvar Llobet
El Turó de la Seu Vella recuperarà el seu bar, tancat des de fa mes de mig any. El local es dirà "La Sibil·la" després que en els darrers anys hagués estat batejat com "1203".

L'Ajuntament de Lleida ha fet una concessió directa d'aquest espai després que el concurs públic rebés només l'interès d'una empresa que finalment no va aportar tota la documentació necessària. 

L'adjudicació directa es realitza amb les mateixes condicions de la licitació que va quedar deserta, una cessió a precari per a l'explotació de bar pel període de sis mesos, prorrogables dotze mesos més, i amb un preu de 4.500 euros al semestre, segons ha informat la Paeria.

L'objecte del contracte és la cessió, a precari, de l'ús privatiu d'aquest espai, de 400 m2, per a la seva explotació com a establiment d'hostaleria i/o servei de bar. El servei s'adaptarà als horaris de visita i de les activitats que es duguin a terme al Turó de la Seu Vella, d'acord amb les mesures de protecció i prevenció davant la situació de la pandèmia.

El Consorci del Turó de la Seu Vella havia demanat la recuperació del servei un cop s'han pogut rebre visitants després de les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.