Fires

La Fira de Sant Miquel frega ja el 90% d'ocupació a dos mesos de celebrar-se

Lleida acollirà els dos salons del 30 de setembre al 3 d'octubre, amb voluntat de recuperar la presencialitat

per Redacció, Lleida | 3 d'agost de 2021 a les 16:06 |
Imatge de la inaguració de la Fira de Sant Miquel | ACN
La Fira Agrària de Sant Miquel i del saló Eurofruit han assolit ja el 88% d'ocupació de la superfície bruta d'exposició total (64.000 metres quadrats), quan encara falten dos mesos per a la seva celebració. La 67a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 36a edició d'Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) tindran lloc del 30 de setembre al 3 d'octubre a les instal·lacions de Fira de Lleida.

El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, considera que el ritme de contractació és "correcte", tenint en compte les circumstàncies, i confia en poder celebrar "una bona fira de caràcter presencial, sempre que les directrius sanitàries vigents en aquelles dates ho permetin".


Oró recorda que Sant Miquel i Eurofruit constitueixen una important plataforma de suport al món agrari, "especialment en aquests moments de pandèmia", i que Fira de Lleida "està fent un gran esforç per garantir la celebració d'una fira atractiva, completa i segura".

 

Participació