Sellés acomiada Talamonte de l'EMU amb insults: «És un tonto útil»

El socialista retreu la reformulació poc justifiacada dels comptes del 2018 i la denúncia contra Larrosa i Ribes

Larrosa i Sellés
Larrosa i Sellés | ACN
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:59h
El portaveu del grup municipal del PSC a la Paeria, Jaume Sellés, ha carregat els neulers contra el regidor Sergi Talamonte en la Junta General de l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) que havia de votar justament la marxa de l'edil del Comú com a president del Consell. Sellés ha criticat la gestió de Talamonte i li ha retret la reformulació "poc justificada" dels comptes del 2018 i la decisió de portar als tribunals Fèlix Larrosa i Ángeles Ribes. La causa va ser arxivada.

En aquest sentit, el socialista ha acusat l'edil d'haver estat obedient a les voluntats dels seus socis de govern, ERC i Junts, i li ha dit que era "el tonto útil" d'aquestes formacions. Sellés també ha acusat Talamonte de ser un "bomber priòman" al capdavant de l'organisme, un qualificatiu que el mateix Talamonte ha demanat que fos retirat. Sellés s'ha negat a fer-ho. 

Talamonte ha defensat la seva gestió com a president del consell i ha recordat que s'han teixit ponts amb l'Agència d'Habitatge de Catalunya i amb entitats del Tercer Sector. El regidor ha dit que la tasca a l'EMU demostra que el Comú és una força de govern capaç d'impulsar noves polítiques.