Suplanten la identitat d'una professora de Balaguer per fer estafes per Internet

Van crear un web i un compte al seu nom on els estafats ingressaven diners de les compres que no s’enviaven

Estafes per internet, una modalitat a l'alça
Estafes per internet, una modalitat a l'alça | ND
28 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:08h
Una professora de Balaguer i veïna de Bellvís ha estat objecte d'una suplantació d'identitat per part d'un home que es dedicava a fer estafes per internet i a nivell mundial.

La dona, A.B, explica que el passat mes de gener va rebre una trucada de la Policia Nacional d'Astúries a partir de la qual va saber que estava essent objecte d'un delicte que la posava a la lupa de la investigació i que la podria afectar amb conseqüències penals.

El suplantador havia creat una pàgina web anomenada Electro-ventas on en venien aspiradors i altres productes de la marca Dyson. Les persones que volien comprar-ne un havien de fer una transferència bancària a un número de compte i mai rebien allò que pensaven que havien comprat.

La docent diu que els agents la van alertar que rebria denúncies per part dels damnificats, i des del mes de març n'ha anat rebent una cada mes. L'individu havia obert comptes en bancs que treballen en línia a nom seu i facilitant un correu electrònic i un telèfon que era fals. La dona ja hagut de declarar en un judici a Talavera de la Reina i està citada a un altre a Madrid. La investigació està en curs.