Carrizosa acusa Ribes d'estar «apoltronada» i diu que el seu canvi fa anys que es demana

El líder de Ciutadans al Parlament assegura que "s'ha perdut la confiança" en la regidora

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa | Adrià Costa
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:50h
El líder de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha carregat els neulers contra la portaveu del partit a la Paeria de Lleida, Ángeles Ribes, a qui la formació ha iniciat els tràmits per expulsar-la.

Carrizosa ha acusat Ribes d'estar "apoltronada" i ha argumentat la decisió de canviar-la com a portaveu del grup municipal en base a les queixes dels militants "des de fa anys". Aquesta afirmació ha enervat Ribes, que demana a Carrizosa que presenti proves d'aquestes queixes.

La cúpula del partit vol posar Maria Burrel com a líder del grup municipal a Lleida, una voluntat que xoca amb la postura de Ribes, que ha plantat cara i s'ha reafirmat en el càrrec. En aquest sentit, Carrizosa diu que s'ha "perdut la confiança" en Ribes després de la seva incorporació al sector crític de Ciutadans, i l'ha acusat de no estar implicada en el projecte polític que lidera Inés Arrimadas.

Ribes, per la seva part, ja ha anunciat que presentarà un recurs a la tramitació de la seva expulsió i ja ha suggerit que no seguirà a Ciutadans més enllà del 2023 si el partit no canvia de direcció.