1 de 10
Ple

L'impuls de la promoció econòmica uneix el plenari de la Paeria

Els grups han aprovat en el ple extraordinari propostes com accelerar la presentació del Pla estratègic de Turisme i del Pla Director de Comerç

Miquel Pueyo, alcalde de Lleida | Paeria Lleida
per Àlvar Llobet, Lleida | 21 de juliol de 2021 a les 10:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple extraordinari de “Propostes per a la nova governança en la promoció econòmica de la ciutat” de l’Ajuntament de Lleida ha aprovat aquest dimarts per pràctica unanimitat les 11 propostes específiques presentades pel Grup Municipal Socialista per impulsar accions en l’àmbit de la recuperació i promoció econòmica.

Tots els punts debatuts en la sessió extraordinària d’avui s’han aprovat amb els vots unànimes dels grups ERC, Junts per Cat, PSC, C’s, PP i el Comú de Lleida, llevat del punt 4 en què els representants del Partit Popular s’han abstingut.


L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha destacat l’alt nivell de consens a què s’ha arribat en la sessió d’avui: “Hem arribat a un alt grau de consens en el sentit que de cara al 2030 Lleida prosperi. Els grans reptes s’han d’afrontar sobre la base de compromisos profunds tan transversals com sigui possible i aquesta mena de compromisos són incompatibles amb la frivolitat. Hem vingut aquí a treballar perquè sigui Lleida, els seus ciutadans i ciutadanes, els protagonistes d’aquesta etapa i aquest és el nostre compromís”
Participació