Paeria

El PSC acusa Pueyo de no tenir lideratge i reclama la reorganització del govern

Jaume Sellés diu que genera confusió a la ciutadania

per Redacció, Lleida | 20 de juliol de 2021 a les 09:16 |
Larrosa i Sellés | ACN
El portaveu del grup municipal socialista a la Paeria, Jaume Sellés, ha lamentat que l'alcalde Miquel Pueyo encara no hagi reorganitzat el govern municipal després de la sortida del Comú, un dels tres socis del tripartit municipal juntament amb ERC i JxCat que divendres es va trencar. Segons Sellés, això demostra una "clara falta de lideratge" de l'alcalde que, a més, genera confusió ciutadana.

El PSC alerta que és urgent que hi hagi un titular de les polítiques d'habitatge a la ciutat i també han lamentat que aquest dilluns s'hagi cancel·lat la Comissió Informativa d'Habitatge i Transició Ecològica.


Apunten que el que calia, pel bon funcionament democràtic, era convocar-la i elegir un nou president de la comissió. Ara, afegeixen, estarà aturada fins al setembre i així, de forma inevitable, també ho estaran les polítiques d'habitatge i transició ecològica.

Sellés ha recordat que aquesta falta de "celeritat" a l'hora de reorganitzar el govern municipal ja va passar quan la regidora Anna Campos va deixar la seva acta, i ha afegit que és "lamentable" que la situació es repeteixi. Els socialistes han remarcat que malgrat el govern municipal s'hagi trencat, la ciutat no s'atura, i per tant, no ho haurien de fer.

 

Participació