Detenció

Detinguda una noia per intentar apunyalar una clienta d'un bar de Lleida

La noia ha intentat agredir els agents de la Guàrdia Urbana

per Redacció, Lleida | 13 de juliol de 2021 a les 15:01 |
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquets dilluns una noia per haver amenaçat i intentat apunyalar amb un ganivet una clienta d'un bar del carrer Boters de la ciutat.

Poc després de les deu de la nit, una patrulla ha rebut l’avís que hi havia una noia l'interior d'un local amb un ganivet i en actitud amenaçant. En arribar la patrulla al lloc s'ha observat que la jove duia un ganivet amagat a la cintura i que s'ha dirigit als agents desobeint contínuament les ordres per a que tirés l’arma.


Finalment la patrulla l'ha immobilitzat i li ha pogut treure el ganivet. Segons les manifestacions dels testimonis, sembla que aquesta noia s’hauria enfadat amb un client i hauria marxat del lloc molt alterada, als pocs minuts hauria tornat amb el ganivet i hauria intentat agredir una clienta, podent evitar entre alguns dels presents aquesta agressió i fent-la fora de l’establiment.

Davant d’aquests fets, la patrulla ha procedit a la detenció de M.C.P.G., de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, per un delicte d’amenaces i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

 

Participació