Música

El grup «Círculo de Borneo» publica un nou clip del seu segon disc «Hombre madre»

La formació liderada pel balaguerí Josep Maria Porté i per Juan Magrí va publicar el segon treball el 2020

per Redacció, Lleida | 13 de juliol de 2021 a les 11:10 |
Imatge d'un moment del videoclip | Youtube


La formació lleidatana-oscenca "Circulo de Borneo" publicarà aquest proper divendres un nou videoclip corresponent al segon disc del grup, "Hombre madre", publicat l'any 2020. Aquest nou àlbum, produït pel músic Antoni Tolmos, marca un abans i un després en la trajectòria de la banda, que estrena formació i en què hi destaquen diversos estils musicals interpretats per una conjunt clàssic.


La peça del videoclip és "Contradicción, Parte II", una cançó instrumental que s'ha gravat en diversos indrets naturals de Lleida, Girona i Osca i que pretén reflectir, segons expliquen els membres del grup, "la lluita entre la raó i la bogeria, el desig i l'abatiment i el cos i l'ànima".

Círculo de Borneo és un projecte nascut fa 10 anys de la mà del músic balaguerí Josep Maria Porté, (pianista i compositor) i de Juan Magrí (cantant i lletrista). L'any 2015, el grup va publicar el seu primer disc, "El incansable finalista", treball que va suposar un pas més enllà en relació al concepte de música d'autor i el propi concepte com a banda. 

 

 

Participació