coronavirus

Les discoteques de Lleida podran obrir com a bars

La Paeria vol donar facilitats a aquest sector i se'ls hi permetrà posar terrasses

per Redacció, Lleida | 8 de juliol de 2021 a les 16:52 |
Les discoteques podran funcionar com a bars | Unsplash
L'Ajuntament de Lleida facilitarà que els locals d'oci nocturn que han de tancar portes amb la seva llicència habitual de bars musicals, sales de festa o discoteques puguin obrir temporalment amb llicència de bar, en l'horari i les condicions fixades per a aquests establiments.

La Paeria adopta aquesta mesura, que ja va aplicar a finals de l'any passat, després que el Procicat decidís tancar a partir de divendres els locals d'oci nocturn, exceptuant els que funcionen totalment a l'aire lliure per frenar l'expansió de la Covid-19. Altrament, la Paeria no tallarà més carrers per facilitar la instal·lació de terrasses durant els caps de setmana per facilitar el descans veïnal, tal com demanava la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida.


Davant d'aquest nou tancament de l'oci nocturn, l'Ajuntament de Lleida vol donar facilitats perquè puguin mantenir un mínim d'activitat als establiments d'un sector econòmic que s'ha vist molt perjudicat per les mesures sanitàries, segons ha dit el regidor Joan Ramon Castro.

Per tant, els establiments d'oci nocturn de Lleida que demanin la doble llicència podran posar terrassa en el llocs en els quals estigui permès per les ordenances municipals. Els locals d'oci nocturn que tinguin la possibilitat de posar terrassa davant del seu establiment hauran de seguir les mateixes normes que qualsevol altre bar i hauran de ser retirades quan les mesures siguin modificades per les autoritats sanitàries. Castro ha traslladat la proposta a la Federació d'Hostaleria de Lleida, que la difondrà entre els seus afiliats.Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​

 

Participació