Turisme

Els municipis del pantà de Rialb es promocionen com un destí turístic «segur»

El Consorci Segre Rialb publica una guia amb l'oferta unificada de les activitats que es poden fer a la zona

per Redacció, Lleida | 8 de juliol de 2021 a les 09:55 |
Caiacs al pantà de Rialb | Consorci Segre Rialb
Els municipis ubicats a l'entorn del pantà de Rialb, que formen part del Consorci Segre Rialb, es promocionaran com a destí turístic aquest estiu amb la campanya "Un mar de vida rural".

El Consorci vol posicionar i vincular la zona com un lloc segur, sostenible i amb atractius turístics vinculats a un entorn natural. En el marc de la campanya, s'ha publicat una guia d'activitats que recull tota l'oferta unificada d'iniciatives i experiències que s'ofereixen des del territori Segre Rialb.


L'eslògan fa referència a les aigües del pantà de Rialb, que inunden la zona des de fa vint anys, convertint-lo en un dels referents del turisme d'interior. També al·ludeix al Segre Mitjà, el tram de riu que cohesiona el territori.

La guia recull l'oferta d'activitats i serveis que proposen les diferents empreses i entitats del territori, informació sobre la pesca continental, a més de dades sobre equipaments municipals d'oci i altres d'interès general. A la guia, es detallen les 22 activitats guiades vinculades a la natura, set de caire cultural i tres experiencials amb productors alimentaris, totes organitzades per firmes locals i professionals especialitzats amb el riu Segre i el pantà de Rialb com a protagonistes. La guia s'adreça tant als visitants com als propis veïns.


La campanya es complementa amb cartells publicitaris a la entrada de cada municipi per ubicar el visitant i contextualitzar la marca turística del Consorci Segre Rialb. La guia es pot trobar a les oficines de turisme, al web, a les xarxes socials i en format digital a tots els establiments rurals i els allotjaments de la zona perquè el client pugui planificar l'estada a partir del coneixement de l'oferta d’activitats del territori.

 

Participació