Els municipis del pantà de Rialb es promocionen com un destí turístic «segur»

El Consorci Segre Rialb publica una guia amb l'oferta unificada de les activitats que es poden fer a la zona

Redacció
08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:01h
Caiacs al pantà de Rialb
Caiacs al pantà de Rialb | Consorci Segre Rialb
Els municipis ubicats a l'entorn del pantà de Rialb, que formen part del Consorci Segre Rialb, es promocionaran com a destí turístic aquest estiu amb la campanya "Un mar de vida rural".

El Consorci vol posicionar i vincular la zona com un lloc segur, sostenible i amb atractius turístics vinculats a un entorn natural. En el marc de la campanya, s'ha publicat una guia d'activitats que recull tota l'oferta unificada d'iniciatives i experiències que s'ofereixen des del territori Segre Rialb.

L'eslògan fa referència a les aigües del pantà de Rialb, que inunden la zona des de fa vint anys, convertint-lo en un dels referents del turisme d'interior. També al·ludeix al Segre Mitjà, el tram de riu que cohesiona el territori.

La guia recull l'oferta d'activitats i serveis que proposen les diferents empreses i entitats del territori, informació sobre la pesca continental, a més de dades sobre equipaments municipals d'oci i altres d'interès general. A la guia, es detallen les 22 activitats guiades vinculades a la natura, set de caire cultural i tres experiencials amb productors alimentaris, totes organitzades per firmes locals i professionals especialitzats amb el riu Segre i el pantà de Rialb com a protagonistes. La guia s'adreça tant als visitants com als propis veïns.

La campanya es complementa amb cartells publicitaris a la entrada de cada municipi per ubicar el visitant i contextualitzar la marca turística del Consorci Segre Rialb. La guia es pot trobar a les oficines de turisme, al web, a les xarxes socials i en format digital a tots els establiments rurals i els allotjaments de la zona perquè el client pugui planificar l'estada a partir del coneixement de l'oferta d’activitats del territori.