futbol

Pep Guardiola visita Rialp durant la primera setmana del seu campus de futbol

L’entrenador del Manchester City també ha signat el Llibre d’Honor durant la seva visita al consistori

per Tomàs Garcia Espot, Rialp | 5 de juliol de 2021 a les 11:20 |
Pep Guardiola durant la visita als infants que han participat al campus | Pep Summer Camp
Aquest cap de setmana Rialp ha rebut la visita de Pep Guardiola. L'entrenador del Manchester City ha visitat els infants que han participat en el primer torn del Pep Summer Camp, el campus de futbol que apadrina Guardiola. El campus està dirigit a nens d'entre 6 i 17 anys, el segon torn del qual va començar ahir diumenge i que durarà fins el dia 10 de juliol.

Aprofitant la visita als infants, Guardiola també ha passat per l'Ajutament de Rialp com a mostra d'agraïment pel seu suport i esforç per tal que el campus se celebri en les millors condicions. Al consistori, l'entrenador també ha tingut ocasió de signar el Llibre d'Honor de l'ajuntament. En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha mostrat la seva satisfacció, assegurant que la visita del tècnic de Santpedor "ha estat un honor".


Així mateix, Sabarich ha explicat que la tria de Rialp com a seu del Pep Summer Camp és un reconeixement a l'aposta per l'esport que es fa des del poble. El batlle ha destacat la condició de Rialp com a "capital del futbol al Pallars Sobirà", gràcies a les seves instal·lacions esportives, i reconeix que l'èxit campus també servirà per posicionar encara més el poble a nivell turístic.
 

 

Participació