Diversos municipis lleidatans ja vacunen als joves d'entre 30 i 34 anys

Alcarràs, Tàrrega i Mollerussa, indrets on ja es vaccina a la franja baixa de la trentena

Una estudiant d'infermeria, rebent la vacuna
Una estudiant d'infermeria, rebent la vacuna | ACN
Redacció
29 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:05h
Les primeres dosis per a les persones d’entre 30 i 34 anys ja es comencen a posar en diversos indrets de la demarcació de Lleida.

Els municipis d'Alcarràs, Tàrrega o Mollerussa són alguns dels punts en els quals els primers ciutadans d’aquesta franja ja es poden vaccinar contra la Covid-19. L’obertura d’aquesta nova franja per a la vacunació arriba una setmana i mitja després que els joves d'entre 35 i 39 anys ja es puguin vacunar. 

El Departament de Salut ha declarat 2.587 nous casos de Covid-19 confirmats per PCR o test d'antígens (2.707 sumant els serològics) en les darreres 24 hores, que situen el total des de l'inici de la pandèmia en 706.773. És més del doble de la xifra habitual de contagis dels últims dies.

La positivitat s'enfila per sobre del 5%, el límit que marca l'OMS per al control de la pandèmia. En concret, el 5,80% de les proves de la darrera setmana han donat positiu. D'altra banda, s'han registrat dues morts més, 22.265 des de l'inici de la pandèmia, segons el darrer balanç de la conselleria.