Empreses

Actel vol arribar a 275 milions de facturació l'any 2024

El document aposta per enfortir la relació amb cooperatives i productors i potenciar la marca de l'entitat

per Redacció, Lleida | 15 de juny de 2021 a les 17:33 |
Presentació del pla estratègic | ActelGrup
ActelGrup ha presentat a les cooperatives associades el seu nou Pla estratègic 2021-2024. Amb el nom d'Aspira24, vol marcar el creixement del grup cooperatiu i fixa entre els objectius assolir una facturació anual de 275 milions d'euros l'any 2024.

A més, incorpora accions per enfortir la relació amb les cooperatives de base i productors i per reforçar la marca i valors de l'entitat com ara la innovació i l'orientació a resultats. Inclou més d'una seixantena de projectes que s'aniran executant progressivament durant els tres pròxims anys.


ActelGrup és un grup cooperatiu referent en el sector agroalimentari que agrupa 109 cooperatives, més de 7.000 famílies, 430 treballadors i cinc unitats de negoci, amb seus a Lleida i Saragossa.

El Pla estratègic se centra en cinc eixos estratègics a desenvolupar en aquest període. Per una banda, la captació de produccions d'interès i la inversió́ en R+D+I i en eficiència; la diversificació́ de clients que permetin l'enfortiment de la marca; la promoció́ de la venda als propis socis; la millora de la competitivitat de les cooperatives de base i la capacitat per facilitar el relleu generacional, i el desenvolupament i la retenció́ de talent, serà un altre dels objectius d'Aspira 24 .


Per a l'elaboració del Pla s'ha dut a terme un procés participatiu amb un centenar de treballadors, provinents dels diferents negocis del grup. Conjuntament amb l'equip directiu i el consell rector, han treballat en la definició́ de tot el marc estratègic i dels més de 60 projectes que s'aniran executant progressivament durant els pròxims tres anys.

 

Participació