Commoció a Lleida per la mort de dos nois d'un mateix institut

Arnau Molins i Mahmadu Fofana han perdut la vida en dos accidents

14 de juny del 2021
Actualitzat el 16 de juny a la 13:23h
Imatge del rescat de Mahmadu Forfana, a la Mitjana
Imatge del rescat de Mahmadu Forfana, a la Mitjana | Paeria Lleida
La tragègia s'ha instal·lat a l'IES Torre Vicens de Lleida aquest cap de setmana. Dos alumnes de 15 i 17 anys alumnes del centre han mort en dos accidents.

Arnau Molins, de 17 anys, va morir el passat divendres en un accident de moto a l'A-2 quan anava a entrenar amb el seu equp, l'Alcoletge. La segona víctima va arribar el dissabte a la tarda al parc de la Mitjana de Lleida. Mahmadu Fofana, de 15 anys, es va llençar a les aigües del riu Segre i ja no en va poder sortir.

Es dona la circumstància que els alumnes del bus que es va accidentar el passat divendres contra un vehicle també eren de l'institut lleidatà. En aquell sinistre es van lamentar ferits lleus en alguns membres que anaven dins del bus i la mort del conductor del turisme. 

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat els dos accidents mortals i, en un missatge a Twitter, ha donat ànims a la comunitat educativa del centre lleidatà. El centre ha organitzat aquest dilluns una sessió de treball amb les dues classes dels dos malaurats alumnes.