El nou entrenador del Lleida Esportiu vol entrenar el Barça B

Assegura que va parlar amb el president Laporta i que li faria "gràcia" tornar al club on es va fer professional | Dubta que compleixi tots els anys de contracte que té signat

11 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:10h
Gabri, entrenador del Lleida Esportiu
Gabri, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
El nou entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, ha assegurat aquest divendres que li "encantaria" tornar al Barça com a tècnic i que li "faria gràcia" arribar al club amb "cares noves".

En el primer dia com a entrenador del club del Segrià, Gabri ha revelat en una entrevista al programa "Què t'hi jugues" de la Cadena Ser que van estar parlant amb el president del Barça, Joan Laporta, sobre la seva possibilitat de tornar al filial del club blaugrana, per bé que ha recordat que ara té contracte amb el Lleida. El tècnic ha fet aquestes declaracions després de la destitució de Francesc Xavier Garcia Pimienta com a entrenador del Barça B. 

En aquest sentit, Gabri ha deixat la porta oberta al seu retorn a l'entitat barcelonista. "Ja veurem què passa en el futur", ha indicat el de Sallent, que ha indicat que no s'han posat en contacte amb ell des de la directiva de Laporta. Les paraules de Gabri arriben tan sols un dia després d'haver-se presentat com a entrenador del Lleida Esportiu, amb qui ha signat un contracte de tres anys amb opció a un més. En aquesta línia, el propi Gabri ha dubtat que compleixi tots els anys que té signats: "Tinc tres anys de contracte, però ja sabem com van els compromisos en el món del futbol...", ha dit.