El PSC reclama que s'obrin les piscines de Magraners i Gardeny

El regidor Jackson Quiñónez diu que aquests equipaments reforcen la cohesió social

Redacció
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:16h
El grup del PSC a l'Ajuntament de Lleida ha reclamat al govern municipal reobrir aquest estiu les piscines municipals dels Magraners i Gardeny. La formació critica la decisió de mantenir tancades les dues instal·lacions i defensa que oferir aquest servei d'oci i lleure "reforça la cohesió social dels barris i afavoreix la pràctica esportiva saludable".

El regidor socialista Jackson Quiñónez ha demanat al govern que reconsideri la decisió de no obrir les piscines dels Magraners i Gardeny. En aquest sentit, ha advertit que els veïns d'aquests barris s'hauran de desplaçar a altres punts de la ciutat i "la distància pot desincentivar els desplaçaments".

El PSC també ha demanat al govern que informi del pressupost que es destinarà per a la reparació i adequació de les piscines municipals per posar-les en servei aquest estiu i de quina partida sortirà. També ha sol·licitat la xifra de places de socorristes que es licitaran per garantir la seguretat i l'atenció dels usuaris d'aquestes instal·lacions.