Presó per a dos homes per agredir amb un cúter un veí d'Almacelles

Els fets van tenir lloc a la porta de la casa de la víctima, que va va patir un tall superficial al pit

Redacció
07 de juny del 2021
Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres dos veïns de Lleida, un de 46 anys, nascut a la República Dominicana i l'altre de 27 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un delicte de lesions, entrada a domicili aliè i danys.

La policia va obrir una investigació arran de l'agressió que va patir un home a Almacelles. Cap a tres quarts d'onze del matí, dos homes es van presentar al domicili de la víctima, al carrer Canigó d'aquest municipi del Segrià, i van començar a donar cops a la porta fins que la van tombar.

El propietari va sortir i va ser agredit amb un cúter per un dels dos assaltants, que acte seguit van marxar del lloc. L'home va patir un tall superficial al pit i va ser atès al CAP d'Almacelles.

Arran des fets, els Mossos van obrir una investigació amb la qual van identificar i arrestar divendres a Lleida els dos implicats. Els detinguts, amb antecedents, van passar aquest diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que en va decretar l'ingrés a presó.