Fires

La Fira de Sant Josep tanca amb el 50% d'expositors satisfets pel negoci

El certamen de Mollerussa ha reunit 74.000 visitants durant el cap de setmana

per À.Ll, Lleida | 7 de juny de 2021 a les 11:32 |
Autoritats a la Fira de Sant Josep | Fira Mollerussa
La 148a Fira de Sant Josep de Mollerussa, la primera de la Catalunya post-Covid, ha tancat aquest diumenge a la tarda les portes amb bones sensacions d'organitzadors i expositors després d'un any de pandèmia que van fer cancel·lar el certamen del 2020.

Així ho han constatat aquests dies els diferents membres del Govern que s’han desplaçat a la capital del Pla d’Urgell per presidir els diferents actes protocol·laris: el president Pere Aragonès, els consellers Roger Torrent, Jaume Giró i Teresa Jordà.

 
L'alcalde de la ciutat i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha fet balanç i s’ha mostrat satisfet i orgullós davant unes bones xifres que posen damunt la taula una estimació real de 74.000 visitants i unes valoracions dels expositors, extretes de les enquestes que es porten a terme, on el 88% manifesten la seva intenció de tornar l’any vinent, dada significativa a nivell de fidelització.


Altres dades destacades per l’alcalde han estat que més del 60% de les firmes expositores hagin valorat bé o molt bé la fira i el 50% hagin afirmat haver complert les expectatives que tenien posades a nivell de negoci.

També ha dit que els expositors que han participat a la fira "creuen" amb el certamen i ho han fet "convençuts" i que mostra d'això és que el 47% hi assisteixen des de fa més de deu anys.

 

Participació