Els veterans se'n van del Lleida Esportiu; torn per als joves

El club no compta amb vuit futbolistes i aposta per donar protagonisme al talent de casa

Chavero, en primer pla, no seguirà
Chavero, en primer pla, no seguirà | Lleida Esportiu
À.Ll
03 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:12h
El propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va assegurar en la roda de premsa del 24 de maig que el seu club afrontava un canvi de cicle. Després de baixar de categoria, l'entitat del Camp d'Esports ha obert una nova etapa en la qual es canviarà l'estructura de la directiva i també la del vestidor, on predominaran els futbolistes joves. El periodista de La Mañana, Albert Escuer, explica que el club no compta amb vuit jugadors, alguns d'ells importants aquesta temporada.

Álvaro González, Chavero, José Ruiz, Eneko Jauregi, Abel, Raúl, Soriano i Cano faran les maletes i no continuaran al Lleida Esportiu, que sí que comptaria amb Pau Torres, Fall, Marc Martínez, Torras, Simic i Araujo i Minero. Tot i aquesta voluntat, caldrà veure cas per cas quines son les pretensions dels futbolistes atès que el Lleida jugarà a la quarta categoria del futbol espanyol, una lliga completament amateur.

Per la banda dels joves, el club està disposat a donar oportunitats a Alpha, Eneko, Joanet, Yasser, Nico, Pladevall, Víctor, Pere Pons i Toni Vicente, futbolistes de la casa que hauran de guanyar protagonisme amb el nou entrenador, Gabri Garcia.